Home » Over mij » Instructeur

Hallo, mijn naam is Dennis Tossijn, geboren in Amsterdam en sinds 2006 woon ik in de NOP.

Vanaf 2009 is het bedrijf al actief met het verzorgen van rijlessen in de NOP en omgeving. In 2009 is het bedrijf gestart samen met Marianne Tossijn-Vels. Helaas is Marianne in 2017 overleden aan de gevolgen van een ziekte. Dit heeft gevolgen gehad voor de inschrijving bij de KvK waardoor ik helaas in 2018 het bedrijf opnieuw moest inschrijven.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat er al ruim 12 jaar ervaring is. Tijdens deze jaren heb ik flink wat bijscholing genoten zodat ik jullie adequaat kan bijstaan zowel theoretisch als praktisch en het jou op een leuke en verantwoorde manier kan uitleggen.

WRM

Daarnaast ben ik ook WRM gecertificeerd. Wat houd dat nou in voor jou…. Voor jou betekend het simpelweg dat ik jou volgens de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen mag begeleiden en samen met jou op de openbare weg mag rijden.
De laatste certificering die door mij is gedaan is de RIS (Rijopleiding In Stappen) een uitleg hierover kun je vinden bij rijopleidingen RIS (Rijopleiding In Stappen). Voor RIS (Rijopleiding In Stappen) doe je als instructeur praktijkexamen bij het CBR… eigenlijk net als dat jij doet alleen wordt ik beoordeeld op het lesgeven en niet op mijn rijkunsten.

Mijn werkwijze

Bij rijschool Dennis en Marianne kan je starten door bijv. een proefles te nemen.
Tijdens deze proefles geef ik je als instructeur mijn waarnemingen en inschatting van jou niveau. Aan de hand van dit advies kan je zelf of in overleg een pakket kiezen dat bij jou past of eventueel beslissen om toch voor losse rijlessen te gaan.

Bij Rijschool Dennis en Marianne kan je alle kanten op. 

⦁ Gewoon rijlessen en examen tegen scherpe prijzen.
⦁ Uitbreiding met een tussentijdse toets voor een betere voorbereiding.
⦁ Rijopleiding in stappen, door het CBR ontwikkeld voor de beste voorbereiding.
⦁ Faalangst begeleiding incl. een specifiek faalangst examen.

Rijles

Als instructeur maak ik gebruik van een leskaart en geef jou de uitleg zoveel mogelijk op momenten dat de auto stilstaat. Dit doe ik zodat alles goed opgenomen kan worden en jij direct vragen kunt stellen.

Werkgebied

Mijn werkgebied bestaat al sinds 2009 uit de Noordoostpolder, Lelystad, Swifterbant Dronten en Kampen. Als je twijfelt of ik in jou gebied rijles geef stuur dan even een appje of vul het contactformulier in zodat we dit samen af kunnen stemmen.

Ophalen/wegbrengen

Sinds 2009 halen en brengen we jou in principe van huis op en brengen jou ook weer thuis terug, indien het verschil niet te groot is wil ik je natuurlijk oppikken waar jij dat wilt.

Meer over mij

Om ook een stukje over mezelf te delen wat niets te maken heeft met het rijden:

 • Karakter: Spontaan, gedreven, eerlijk, gezellig en sociaal
 • Hobby’s: Darten, muziek en auto´s
 • Vakanties: Relaxte, zonnige bestemmingen
 • Muziek: Alles wat lekker klinkt!
 • Motto: Kennis is macht!
 • Opleidingen: WRM Gecertificeerd
 • RIS (Rijopleiding In Stappen): Gecertificeerd
 • Gecertificeerd faalangstinstructeur,
 • Stage begeleider/mentor voor instructeurs in opleiding

Proefles aanvragen

Overtuigd dat ik je kan helpen je rijbewijs te halen?

Nog niet uitgekeken?

© 2024 - Rijschool Dennis & Marianne
 • KVK: 75713896
 • BTW: NL001601876B08